SCHAATSEN
Schaatsen
Custom

Een schoen op maat is niet meer exclusief voor wereldtoppers. De door Viking ontwikkelde procedure voor het maken van een afdruk van uw voet is uniek en zorgt voor een perfecte pasvorm. Traditioneel vakmanschap gecombineerd met hightech materialen zoals Koolstofvezel en Aramide zorgen voor de ultieme op maat gemaakte schoen.

Viking Custom Made Schaatsschoen
Viking Custom Made Skeelerschoen
Gold

serie

De Gold serie staat bekend als de meest complete schaatsschoen, en is de perfecte schoen voor de klapschaats. Met zijn thermoplastische kuipschoen is hij ideaal voor maximaal 'ontspannen' schaatsplezier. De schoen is zijdelings, naar voren en naar achteren verstelbaar. Hierdoor krijgt men bij een model uit de Viking Gold serie nog beter de ideale stand onder de voet. Alle Gold modellen kunnen zowel met een special- als in een sprint-onderstel (5 mm hoger staal) worden geleverd. Daarnaast zijn er Nagano sprintsets verkrijgbaar, die de schaats nog eens 3 mm hoger maken. Ook het nieuwe Nanoflex onderstel komt helemaal tot zijn recht onder een schoen uit de Gold serie. 

Gold 2005
Gold 2005 XBR
Gold 2000
Gold
Marathon

Serie

Complete schaatsen, bestaande uit een kuipschoen, een vaste schaats of een klap-onderstel. De schoen is ten opzichte van de schaats zijdelings verstelbaar, zodat men een grote vrijheid heeft om de schoen en de schaats aan te passen aan de persoonlijke voorkeur. Alle vaste Marathon-modellen worden standaard met 'hoge potten' uitgevoerd. Lage potten zijn los verkrijgbaar. Tevens is er een klapset verkrijgbaar om de vaste modellen uit de Viking Marathon serie om te bouwen tot een klapschaats. Daarnaast is het ook mogelijk om de Marathonserie uit te rusten met het beproefde Nagano onderstel van Viking. 

Marathon Allround
Marathon Special
Marathon Thermo
Marathon 1
Marathon Mid
Option
SILVER

SERIE

De Silver is een robuuste schaatsschoen met strak design voor de gevorderde schaatser. De Silver heeft een fijn voetbed en sluit nauw aan voor veel sturing. De verhoogde thermoplastische enkelpockets geven veel steun rond de enkels en zorgen voor een extra comfortabel gevoel. De schoen bevat hoogwaardig thermoplastisch materiaal en verwarming zorgt desgewenst voor een nóg betere pasvorm.  De Viking Silver is er als set met een Nagano 1 onderstel al te krijgen vanaf 479,- euro.

VIKING SILVER SCHOEN LOS
VIKING SILVER NAGANO 1 SET
Combi

Serie

De Combi serie is de ideale combinatie van een noor met een ijshockeyschoen, waardoor ook mensen die meer steun zoeken, of kampen met zwakke enkels onbekommerd schaatsplezier kunnen hebben. De Viking Combi noren zijn er in twee modellen; De Unlimited en de Combi. Daarnaast is er een scala aan mogelijke onderstellen zoals de kunststof Slider, het Viking II laag onderstel of het klaponderstel. Hierdoor kan de Combi serie uitkomst bieden voor iedere beginnende schaatser en fanatieke tourrijder. 

Combi Slider
Combi Basic
Combi Deluxe
Combi II
Combi Kunststof Klap
Unlimited Basic
Unlimited Slider
Unlimited Kunststof Klap
Viking IJshockey
Cruiser

De Viking Cruisers zijn zowel voor lange afstanden en toertochten op natuurijs, als voor op de baan, zeer geschikt. De Fischer Race Fit leest is speciaal ontworpen voor een krachtige afzet en maximale prestaties. De VC7 is een comfortabele schaats die veel stevigheid biedt. Zijn grote broer de VC3 is met het carbon manchet zeer stevig en stijf en gemaakt voor de veeleisende tourschaatser. De Cruisers zijn zowel los als set verkrijgbaar met Viking Special of Viking 1 staal. 

Viking Cruiser VC7
Viking Cruiser VC3
Conventioneel

serie

Het maken van schaatsen is een ambacht. Iedere Viking schaats staat dan ook voor meer dan vijftig jaar vakmanschap. En hoewel het bedrijf altijd bezig is om te innoveren, houden ze ook vast aan het goud van oud. Daar staat de conventionele serie voor. De Vikingschaats zoals men hem door de jaren heeft leren kennen, gemaakt met de nieuwste kwaliteitsnormen. De conventionele serie is door zijn lage onderstel en soepele schoen zeer geschikt voor de beginnen schaatser en de getrainde tourrijder.

Viking II Laag
Viking I Laag
Viking Mid Laag
Viking Junior

Openingstijden

  WINKEL  
Maandag Gesloten  
Dinsdag 09:00 - 18:00  
Woensdag 09:00 - 18:00  
Donderdag 09:00 - 18:00  
Vrijdag 09:00 - 21:00  
Zaterdag 09:00 - 17:00  

Adres

WINKELCENTRUM
DE CITADEL
ASSEN

Jan Fabriciusstraat 3
9401 BC Assen

Contact

Tel: 0592-340570

Volg ons hier:
FACEBOOK
TWITTER