THE PERFECT FIT
FOR EVERY ASPECT
OF YOUR RIDE
eerste slide

Retül bike fit

Om de beste fietsbeleving te krijgen kun je bij ons uitvinden wat jouw eigen en daarom unieke, neutrale rijpositie is. Die helpt je om sneller te kunnen klimmen en met meer vertrouwen te dalen. Waardoor je minder snel moe wordt. Dit kan bereikt worden met de hulp van een Retül bike fit specialist die de vertaalslag kan maken tussen jouw unieke lichaam en fietsbeleving, en je fiets en equipment. Retül bike fit is het meest complete systeem dat je helpt om één te worden met je fiets.

Sinds 2012 is Specialized trots bezitter van het Retül systeem, een uitbreiding van het bekende Body Geometry Fit met behulp van motion capture. Dit resulteert in een uiterst nauwkeurige 3D dynamische fietsmeting.
Met als 3 belangrijke speerpunten:
Comfort, Blessure preventie, Efficiëntie

Video

1. Interview voor profiel bepaling
Iedere FIT begint met een intake gesprek tussen de opgeleide Retül bike fit specialist en de rijder, waarin de blessure-geschiedenis, behoeftes en doelstellingen worden besproken.

2. Fysiek onderzoek
Het belangrijkste aspect van het Retül bike fit proces. Dit schept een beeld voor de Fit specialist met betrekking tot jouw flexibiliteit, spieropbouw en botstructuur. Dit is nodig om de juiste aanpassingen te maken, zodat je één wordt met je fiets.

3. Zijaanzicht
Het doel is een neutrale positie die zowel krachtig als comfortabel is. Dit wordt bereikt door aanpassingen aan de zadelhoogte, stuurhoogte, stuurpen lengte en de positie van de schoenplaatjes.

4. Vooraanzicht
Het unieke van het Retül bike fit proces is de analyse van het vooraanzicht. Door deze analyse wordt de heup, knie en voet uitlijning gemaximaliseerd, waardoor je betere prestaties levert door een uitgebalanceerde krachtoverbrenging.

5. Follow Up
Na enkele trainingen neemt de Retül bike fitter contact met je op om de effectiviteit van de aanpassingen te beoordelen en alle resterende vragen omtrent de Retül Fit meting te beantwoorden.

Openingstijden

  WINKEL  
Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag Gesloten  
Donderdag Gesloten  
Vrijdag Gesloten  
Zaterdag Gesloten  

Adres

WINKELCENTRUM
DE CITADEL
ASSEN

Kroonwerk 5
9401 BA

Contact

Tel: 0592-340570

Volg ons hier:
FACEBOOK
TWITTER