Interieur foto
Store

Wanneer je in onze Specialized Store komt dan wil je maar één ding: alles laten vallen waar je mee bezig was. Je helemaal afsluiten van sociale media en andere stoorzenders. Aleen maar even rustig rondkijken om al die mooie Specialized fietsen goed te kunnen bewonderen. Wij vinden dat een fiets niet slechts een  een vervoermiddel is om van a naar b te komen. Een fiets, jouw fiets, is een breekijzer om uit je normale routine te breken. Nu alleen nog de vraag; 'Welke wordt het'?

You are Specialized!

Werkelijk alles bij Stouwdam Assen staat in het teken van fietsen. Ons team is een verzameling fiets-enthousiastelingen die weten waar ze het over hebben. Net als de makers van de Specialized-fietsen kennen ze elke centimeter en elk technisch snufje van iedere fiets in onze showroom. 

In onze showroom kun je op je gemak rondkijken, voelen en ervaren wat het Specialized-gevoel inhoudt. Het is niet de vraag óf je geïnspireerd raakt, maar eerder waardoor je geïnspireerd raakt en hoe lang het duurt voordat je dé fiets aanschaft die iedereen volgens ons verdient.

I am Specialized. We love bikes. Riding them, making them, getting other people on them.

Team Stouwdam Assen

Het ontwikkel-team van de Specialized-fietsen, van de grondlegger Mike Sinyard tot het ontwerp-team en technici, hebben allemaal één ding gemeen. Het zijn allemaal rasechte sporters en delen gezamenlijk de liefde voor de sport. En zeg nou zelf: wie heeft er nou meer verstand van hoe een fiets hoort te zijn dan diegenen die weten wat (top-)sport inhoud?
Dat zijn de mensen die weten hoe het voelt om onder barre omstandigheden kopwerk te verrichten.
De mensen die weten te volharden wanneer het even tegenzit. De mensen die weten hoe de spelletjes gespeeld worden in het peloton. Die doorbijten en niet bang zijn om even helemaal kapot te gaan. Mensen die er alles voor over hebben, maar er ook heel veel voor laten. Toegewijd zijn en leven
voor de sport.

Ook de werknemers van Stouwdam Assen vallen helemaal binnen dit profiel. Bedrijfsleider Leroy van der Werve kent de langste geschiedenis bij de zaak en kent eveneens een lange geschiedenis op de fiets. Ondanks dat hij tegenwoordig minder actief is in de wedstrijdsport blijft hij op zowel racefiets en mountainbike fanatiek. Mechanieker Sjors Dekker rijdt namens de Noordelijke Wielervereniging de klinkers uit de straat en steekt daarnaast in de werkplaats graag zijn handen uit de mouw om jouw pareltje in top conditie te houden. Onze verkoper / bikefitter Marten is een fanatiek wedstrijd wielrenner en in de winter ook af en toe op de MTB te zien.

Wij hebben (oud-)sporters in onze winkel met een schat aan ervaring en drive, uit de fiets- en schaatswereld. Mensen met een groot hart voor sport. Wij verkopen fietsplezier.

Service

Échte fietsers (en met name Specialized-liefhebbers) zijn veeleisend. En waarom ook niet? Je mag toch ook het allerbeste verwachten van je Specialized fiets en van ons team? Als het gaat om kennis, service, onze showroom en ons aanbod, dan weten wij zeker dat iedereen (MTB-er, wielrenner of vrijetijds-fietser) bij ons dé Specialized-fiets weet te vinden die bij hem of haar past.
Dankzij de Retul Fit, een meting in 5 stappen, kunnen we jouw fiets ook nog eens zo afstellen dat jij de ideale houding op de fiets hebt, zodat jouw fiets een verlengstuk wordt van jouw lichaam.

 

Natuurlijk kun je altijd bij onze werkplaats terecht voor de reparatie en het onderhoud van je Specialized-fiets of bijvoorbeeld voor de gecompliceerde handeling van het afstellen van je voorvork. En voor nog veel meer zaken die je van een professionele werkplaats mag verwachten.

Openingstijden

  WINKEL  
Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag Gesloten  
Donderdag Gesloten  
Vrijdag Gesloten  
Zaterdag Gesloten  

Adres

WINKELCENTRUM
DE CITADEL
ASSEN

Kroonwerk 5
9401 BA

Contact

Tel: 0592-340570

Volg ons hier:
FACEBOOK
TWITTER