Smoother
is faster
Racefietsen
S-WORKS
Racefietsen
Mountainbikes
Hybride/Trekking
Ruby

Weet je welke twee woorden samen verschrikkelijk klinken? "Lange afstand". Wij spreken dan ook liever niet van een “lange-afstands” rit, maar van een epische, magische en te gekke rit. De Ruby is het met ons eens. Dankzij het lichtgewicht frame, voorzien van onze Women’s Endurance Geometry volgens het Rider First Engineerd principe, kun je rekenen op stabiele en responsieve rijeigenschappen. Samen met comfort-verhogende eigenschappen zoals het FutureShock systeem, is de Ruby klaar voor urenlang rijplezier.

Ruby Expert - €3999,-
Ruby Comp - €3299,-
Ruby Elite - €2499,-
Ruby SL4 Sport - €1999,-
Ruby SL4 - €1799,-
Amira

Je traint hard, je eet goed, maar je mist nog één ding - net dat stapje extra. Met de Amira krijg je er meteen twee. Ten eerste krijg je door het FACT carbon frame en taps-toelopende balhoofdbuis direct een technologische voorsprong. Bereid je alvast voor op responsieve rijeigenschappen, explosieve acceleraties en razendsnelle afdalingen. Daarnaast geeft de Amira je een mentale voorsprong. Het gevoel dat je krijgt als je op deze lichtgewicht machine stapt, daar kan niets tegenop.

Amira SL4 Comp Udi2 - €3499,-
Amira SL4 Comp - €2799,-
Amira SL4 Sport - €1899,-
Dolce

Wat is er mooier dan helemaal zelf een nieuwe route ontdekken? Deze route delen met je vrienden! De Dolce is jouw fiets voor lange ritten, korte ritten en alles dat daar tussenin zit. De Dolce gaat geen uitdaging uit de weg en met onze Women’s Endurance Geometry kun je met vertrouwen je grenzen verleggen - zowel fysiek als geografisch. De Zertz insert in de voorvork filteren hinderlijke trillingen uit het asfalt weg voor een soepele, comfortabele rijervaring.

Dolce Elite E5 - €1099,-
Dolce Sport - €899,-
Dolce - €749,-