Smoother
is faster
Racefietsen
S-WORKS
Racefietsen
Mountainbikes
Hybride/Trekking
Ruby

Weet je welke twee woorden samen verschrikkelijk klinken? "Lange afstand". Wij spreken dan ook liever niet van een “lange-afstands” rit, maar van een epische, magische en te gekke rit. De Ruby is het met ons eens. Dankzij het lichtgewicht frame, voorzien van onze Women’s Endurance Geometry volgens het Rider First Engineerd principe, kun je rekenen op stabiele en responsieve rijeigenschappen. Samen met comfort-verhogende eigenschappen zoals het FutureShock systeem, is de Ruby klaar voor urenlang rijplezier.

Ruby Expert - €3.999,-
Ruby Comp - €3.499,-
Ruby Elite - €2.899,-
Ruby Sport - €2.199,-
Tarmac

De Women‘s Tarmac Expert is in de wieg gelegd om te racen. De fiets blinkt uit in alle disciplines, klimmen, sprinten, afdalen, de Women‘s Tarmac Expert draait haar hand er niet voor om.

Onze profrensters van Boels-Dolmans zijn bovendien enorm veeleisend op het gebied van aerodynamica. Daarom stelden we ons als doel om op zoek te gaan naar ‘gratis‘ aerodynamische winst: Het lage gewicht en de uitgebalanceerde rijeigenschappen moesten absoluut intact blijven. Gedurende een ontwerpproces van zes maanden ontdekten we een aantal punten waar we deze ‘gratis‘ winst konden behalen: een nieuwe vorm van de voorvork, verlaagde staande achterbrug met aerodynamische buizen en een d-vormige zadelpen en zadelbuis. Het resultaat? Een fiets over 40 kilometer circa 45 seconden sneller is dan andere lichtgewicht fietsen in dezelfde categorie. Belangrijke tijdwinst wanneer je het voortrazende peloton voor probeert te blijven.

Deze Women‘s Tarmac Expert is direct wedstrijd-klaar: Een soepel schakelende Shimano Ultegra 8000 groepset, lichtgewicht Roval SLX 24 velgen met DT Swiss naven, onze razendsnelle S-Works Turbo 26mm banden en ons sublieme Oura Expert Gel zadel.

Tarmac Expert WMN - €3.999,-
Dolce

Wat is er mooier dan helemaal zelf een nieuwe route ontdekken? Deze route delen met je vrienden! De Dolce is jouw fiets voor lange ritten, korte ritten en alles dat daar tussenin zit. De Dolce gaat geen uitdaging uit de weg en met onze Women’s Endurance Geometry kun je met vertrouwen je grenzen verleggen - zowel fysiek als geografisch. De Zertz insert in de voorvork filteren hinderlijke trillingen uit het asfalt weg voor een soepele, comfortabele rijervaring.

Dolce Elite - €1.299,-
Dolce Sport - €999,-
Dolce - €769,-