Mountainbikes
S-WORKS
Racefietsen
Mountainbikes
Hybride/Trekking
Epic WMN

Dit is niet alleen het lichtste mountainbike frame dat we ooit hebben gemaakt. Dit is ons allerlichtste frame, punt uit. De Epic Hardtail is vanaf de grond af ontworpen op jou te helpen bij het leveren van topprestaties. Hij vliegt de heuvel op, daalt af met vertrouwen en springt zuinig om met jouw kostbare watts. Het is niets minder dan een revolutie op het gebied van cross country, en onthoud: This is going to be epic.

Epic Comp Carbon - €3.999,-
Epic Comp Alloy - €2.999,-
Epic HT comp Carbon - €2.699,-
Camber

Wie zo snel mogelijk over de trails wil rijden, komt al snel bij de Camber uit. We hebben deze fiets ontworpen als de ultieme snelheidsduivel voor op de trails. Om dit te bereiken, hebben we Camber voorzien van onze legendarische, volledig actieve en onafhankelijke FSR vering. Hierdoor klimt de Camber als een XC fiets en daalt hij als een ware trail-mountainbike

Camber WMN Comp Carbon - €3.799,-
Camber WMN Comp - €2.499,-
Camber WMN - €1.899,-
Chisel WMN

De Women‘s Chisel Comp is de perfecte fiets om je cross-country carrière te lanceren. Licht van gewicht, ongelooflijk stijf en een dames-specifieke geometrie - de Chisel biedt alles dat je in een XC wedstrijdfiets zoekt.

Bij traditionele lasmethodes is er weinig vrijheid in het plaatsen van de lasnaden, de naad valt altijd op het punt waar de krachten tijdens het fietsen het grootste zijn. Via onze DSW technologie kunnen we de lasnaden echter precies op de juiste plaats aanbrengen, waardoor we een lichter, comfortabeler en significant stijver frame kunnen produceren - de ideale eigenschappen voor een hardtail XC fiets.

Chisel WMN Expert - €1.799,-
Chisel WMN Comp - €1.499,-
Rockhopper WMN

Of je nu een ervaren trailrijder bent of net komt kijken in de wereld van het mountainbiken, met de Rockhopper Comp breng je je rit naar een hoger niveau.

Het begint allemaal met ons nieuwe A1 Aluminium frame. De geoptimaliseerde buisvormen besparen gewicht en komen bovendien de looks enorm ten goede. Om een nog cleanere look te bereiken, hebben we de nieuwe Rockhopper bovendien voorzien van interne kabelgeleiding. Dankzij onze geraffineerde Sport XC 29 geometrie vlieg je vol vertrouwen de trails op én af.

Deze Rockhopper is uitgerust met een mix aan betrouwbare Shimano componenten, krachtige Shimano schijfremmen, gripvaste Ground Control banden en een SR Suntour XCM 29 voorvork voorzien van Multi-Cicuit demping on hinderend nadeinen te voorkomen. Vanzelfsprekend hebben we de fiets aangepast op de specifieke behoeften van vrouwelijke rijders, zoals iets kortere crankarmen, een minder breed stuur en ons befaamde Body Geometry Myth Sport zadel.

Womens Rockhopper Pro - €1.149,-
Womens Rockhopper Expert - €859,-
Womens Rockhopper Expert - €859,-
Womens Rockhopper Comp - €649,-
Womens Rockhopper Comp - €649,-
Womens Pitch

Soms wil je met je fiets even ontsnappen uit de dagelijkse routine. Natuurlijk, over fietspaden rijden is leuk, maar vergeleken met de vrijheid die je voelt wanneer je door het bos fietst, wordt asfalt al snel saai. Met de Women‘s Pitch Comp 650b kun je het avontuur tegemoet fietsen. Het lichtgewicht aluminium frame en onze Women's Sport Trail 650b Geometry zorgen ervoor dat je met comfort en vertrouwen elk soort terrein kunt doorkruisen. Deze duurzame en gebruiksvriendelijke fiets staat voor jou klaar. Waar ga jij er mee naar toe?

Womens Pitch Expert - €679,-
Womens Pitch Comp - €599,-
Womens Pitch Comp - €599,-
Womens Pitch Sport - €499,-
Womens Pitch Sport - €499,-
Womens Pitch - €449,-
Womens Pitch - €449,-