Mountainbikes
S-WORKS
Racefietsen
Mountainbikes
Hybride/Trekking
Epic WMN

Dit is niet alleen het lichtste mountainbike frame dat we ooit hebben gemaakt. Dit is ons allerlichtste frame, punt uit. De Epic Hardtail is vanaf de grond af ontworpen op jou te helpen bij het leveren van topprestaties. Hij vliegt de heuvel op, daalt af met vertrouwen en springt zuinig om met jouw kostbare watts. Het is niets minder dan een revolutie op het gebied van cross country, en onthoud: This is going to be epic.

Epic HT WMN Expert Carbon WC - €3499,-
Epic HT WMN Comp Carbon - €2499,-
Era

Cross Country wedstrijden draaien om een aantal simpele zaken: sterker worden, sneller worden en vooral heel veel plezier hebben. De Era biedt ongekende prestaties, rijdt als droom en deinst nergens voor terug. De lichtgewicht en wendbare Era maakt gebruik van ons FSR veersysteem met Mini Brain achterdemper om het terrein te lezen.

Era Expert Carbon WC - €4699,-
Era Comp Carbon - €3699,-
Camber

Wie zo snel mogelijk over de trails wil rijden, komt al snel bij de Camber uit. We hebben deze fiets ontworpen als de ultieme snelheidsduivel voor op de trails. Om dit te bereiken, hebben we Camber voorzien van onze legendarische, volledig actieve en onafhankelijke FSR vering. Hierdoor klimt de Camber als een XC fiets en daalt hij als een ware trail-mountainbike

Camber WMN Comp Carbon - €3699,-
Camber WMN Comp - €2399,-
Camber WMN Base - €1799,-
Rhyme/Ruze

Als geen trail te steil en geen sprong te ver is, dan heb je een fiets nodig die je vertrouwen geeft en gemaakt is voor de trails. De nieuwe Rhyme staat voor je klaar. We hebben de fiets niet alleen ontworpen als de beste trailfiets voor vrouwen, maar als de beste trailfiets - punt uit. Met een ongekende Trail geometrie, onze eigen Women's Rx Trail Tune en SWAT technologie is dit de fiets die elke trailrijder wil hebben, maar nergens kan krijgen - tot nu

Rhyme FSR Comp Carbon 650B - €3899,-
Rhyme FSR Comp 650B - €2699,-
Rhyme FSR Comp Carbon 6Fattie - €4499,-
Rhyme FSR Comp 6Fattie - €2999,-
Ruze Expert 6Fattie - €1999,-
Ruze Comp 6Fattie - €1599,-
Hellga

Het strand, besneeuwde bergen of dat prachtige stuk singletrack in de bossen - de Hellga kan niet wachten om er samen met jou aan te beginnen. Met haar moedige karakter is deze fat bike klaar om zelfs de meest alledaagse ritten om te toveren in een avontuur. Zweef over wortels en rotsen dankzij de brede banden en ervaar de ongekende grip op los zand of sneeuw.

Hellga Comp - €1799,-
Hellga - €1499,-
Jett

Het is niet dat je altijd haast hebt, maar zodra je met de Jett een zandpad opdraait, kun je niet anders dan vol gas ervandoor gaan. Je fietsvrienden zullen versteld staan hoe makkelijk jij met je lichtgewicht Jett klimmetjes oprijdt en afdalingen induikt. We hebben de Jett voorzien van onze Women’s Custom Tuned vering en Multi-Circuit Damping voorvork om het ruwe terrein glad te strijken en jou optimale controle over je fiets te geven. De mountainbike-paden roepen. Jett is het antwoord.

Jett Pro - €1299,-
Jett Comp - €799,-
Jett Sport - €599,-
Jynx

Als jouw drang naar avontuur geen grenzen kent, waarom zou je je dan laten beperken door je fiets? Onze Jynx hardtail mountainbike is minstens zo avontuurlijk als jij. Ze is ontworpen om jou comfortabel en vol vertrouwen over nagenoeg elk terrein te sturen - van singletracks en zandpaden tot aan asfaltwegen. Comfort, pasvorm en vertrouwen - deze dames-specifieke mountainbike is klaar om nieuwe omgevingen te gaan verkennen.

Jynx Comp 650B - €599,-
Jynx 650B - €479,-